Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad müsli med kokos och tranbär

 
Skriv ut

Müsli som man gjort själv är extra god! Lyx till vardags och gott till fil eller yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Grovhacka mandeln.
  3. Blanda med rågflingor, kokos, puffar, linfrö och melonkärnor i en bunke.
  4. Tillsätt smör-&rapsolja, äppeljuice och honung. Blanda ihop allt väl.
  5. Fördela müslin på två plåtar. Rosta i omgångar i mitten av ugnen 15-20 min tills den fått fin färg.
  6. Vänd runt flera gånger, framförallt mot slutet. Låt kallna. Blanda ner tranbären.
  7. Förvara i burk med tätslutande lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.