Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatisssallad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Mycket uppskattad och frisk potatissallad. Jag gjorde den till sonens 18-årsfest nyligen. Man kan ju byta ut passionsfrukten mor rädiser eller något annat man tycker är gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman dressingen ett dygn innan serveringen.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Picka potatisen, dela stora potatisar i halvor. Lägg i en långpanna. Ringla över 2 msk olja. Vänd runt och strö över 1 tsk flingsalt. Stek i 30 min mitt i ugnen. Låt potatisen stå framme och svalna. Någon timme före serveringen kan man blanda ihop salladen, lägga på de halverade tomatklyftorna och hälla över dressingen. Strax innan serveringen lägg på krutonger, halverade passionsfrukter och hyvla över parmensanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.