Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagspasta med kyckling och rostad paprika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Testlagat i november.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt det rinna av i durkslag. 2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och blanda i paprikastrimlorna med lite av oljan. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar. 3. Skär kycklingen i lillfingerstora bitar. Stek dem i ca 5 minuter. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar. Ringla över balsamvinäger och strö över mandelspån. 4. Hetta upp pastan och fördela den på tallrikar. Toppa med kyckling, rucola och basilika. Smula över osten och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mahatma 21 januari 2009

    Detta recept är verkligen super! Lätt att variera efter vad man har hemma i ostväg t ex. Klar favorit, snabblagad när man jobbat sent en fredag.

  • Anna-Malin 17 augusti 2011

    Mycket gott! Jag tog bara hälften så mycket paprika som man skulle och det blev fullt tillräckligt tycker jag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.