Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad gul paprikasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan i sig är enkel att laga och smakar mycket bra. Av Eisenman ur "Soppor, bröd & röror" med några ändringar i tillvägagångssättet. Denna bok är guldvärd om man tycker om soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Halvera och kärna ur paprikorna. Lägg dem med skalet uppåt på en bakplåtsklädd plåt. Grilla i ugnen tills de blir brunsvarta. Fräs lök och vitlök i olivolja en stund. Tillsätt paprika, tomater och buljong och låt koka i 10 minuter. Mixa slät och smaka av med flingsalt och svartpeppar. Till servering: Ett gott bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.