Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostat havregodis

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Rosta havregrynen lätt i en torr, het stekpanna. Ta upp grynen. Rosta sesamfröna lätt, lägg i smör och låt det smälta. Rör i socker, sirap och kakao. Låt allt koka någon minut. Grovhacka cashewnötterna. Rör i nötter och havregryn. Häll ut smeten i en aluminiumform ca 10 x 17 cm. Strö över kokos. Låt stelna i kylen. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.