- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkel, kalorisnål, nyttig och kanongod laxrätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Smörj en ugnsfast form med smör.
Skär en ficka i mitten på varje laxbit, men inte ända igenom. Salta och peppra fisken.
- Blanda samman fyllningen och lägg en klick i varje ficka. Lägg över fisken i formen. Stek i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
- Under tiden skölj och fräs spenaten i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda samman med mandelspånet.
- Servera fisken med spenat och kokt jasmin/basmatiris. Dekorera med bladpersilja.
Publicerat den
4 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Åh så gott! Men snudd på överflöd med både sås, fyllning och spenaten - rätten klarar sig utmärkt även utan sås