Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotslax med smörfräst spenat och rostat mandelspån

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, kalorisnål, nyttig och kanongod laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smörj en ugnsfast form med smör. Skär en ficka i mitten på varje laxbit, men inte ända igenom. Salta och peppra fisken.
  3. Blanda samman fyllningen och lägg en klick i varje ficka. Lägg över fisken i formen. Stek i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  4. Under tiden skölj och fräs spenaten i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda samman med mandelspånet.
  5. Servera fisken med spenat och kokt jasmin/basmatiris. Dekorera med bladpersilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eral1980 8 april 2012

    Åh så gott! Men snudd på överflöd med både sås, fyllning och spenaten - rätten klarar sig utmärkt även utan sås

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.