Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade kastanjer

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

För en som tycker om lite extra

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Putsa kastanjerna och skär ett kryss i toppen på dem. Lägg kastanjerna i en ugnssäker form på en bädd av grovt salt. Rosta dem i ugn vid 225 grader ca 25 min. Kastanjerna blir torra och hårda om de rostas för länge. De är möra när skalen går lätt att ta bort. Servera direkt ur formen Gott till kallt smör och grovt salt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 23 oktober 2012

    Har nu testat kastanajer för första gången idag, det smakade sådär, ingen wohw känsla men var inte illa i smaken. Kanske blir det fler gånger , vet ej. Tack för att du hade receptet så jag visste vad jag skulle göra med dem. Ha en trevlig höst/emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.