Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade mandlar i mörk choklad

(1 kommentar)  
Rostade mandlar i mörk choklad Rostade mandlar i mörk choklad
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Påskens enklaste vegangodis!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka mandeln och häll över i en form. Pudra över florsocker och rosta i ugnen på 200°. Rör om ofta så att inte sockret bränns vid. Bryt ner chokladen i en skål och låt den smälta över en kastrull med kokande vatten. Blanda mandel och choklad, klicka ut på bakplåtspapper och ställ sedan in i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CarroMatvrak 4 mars 2011

    Här är mina rostade mandlar i mörk choklad :) Gjorde dem idag, jättegott!! Ska absolut göra om detta :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.