Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade paprikor med örtricotta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett gott litet "snack" med krämig fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg ut paprikorna på en ugnsplåt, ringla över olivolja. Ställ in i övre delen av ugnen och rosta tills skalen börjar svartna, 20-30 minuter. Ta ut och låt svalna.
  3. Dra av skalen på paprikorna med hjälp av en liten kniv. Skärt bort toppen med skaftet och gröp försiktig ut kärnorna. Försök att behålla paprikorna hela.
  4. Blanda ricotta med russin, finhackad chili och finhackade örter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Fyll paprikorna med röran med hjälp av en sked. Lägg upp på fat och garnera med lite färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.