Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade rödbetor med ostkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vintermat! Ädelostens sälta passar fint ihop med rödbetornas sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min.
  3. Blanda cottage cheese och ost. Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese.
  4. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.
  5. Tips! Päronen kan bytas ut mot persika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • festmaten 16 januari 2009

    Jättegott! Också fick vi använda rödbetorna som blev över från julens rödbetssallad. Detta kommer vi att göra fler gånger! Vi fick en idè att göra den här som en förrätt till sommaren. Tänk så gott, en varm o solig sommarkväll framför grillen och ett glas gott vin! Tack för ett gott recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.