Rostas filé recept

Laddar...
Din sökning gav 21 träffar

Helstekt marinerad rostas med rås..

I vår familj älskar vi god mat och jag exprimenterar gärna, men använder också tradtionell matlagning. Här hade jag en hel bit rostas som jag marinerade och sedan stekte i ugn och sreverade med hongun..Dubbelmarinerad kall fläskfilé
Dubbelmarinerad kall fläskfilé

Enkelt gott och förberett! Kan förberedas 2 dagar innan och ätas på tredje dagen. Skär upp och dekorera den samma dag som den skall serveras. Receptet är beräknat att det ingår i en buffé där det o..


Sussies oxfilé med täcke
Sussies oxfilé med täcke

Hittade på receptet när jag var sugen på flera olika saker och inte kunde bestämma mig, så jag kombinerade allt! Det går bra att använda rostasfilé i stället för oxfilé. Gott med hemgjord klyftpotatis..Grillad rostas med asiatiska smaker
Grillad rostas med asiatiska smak..

Rostas påminner om oxfilé, men är en utskuren mindre del av rostbiffen. Ketjap manis är en söt indonesisk soja, finns i Santa Marias sortiment. Den har jag alltid i kylskåpet, tillhör mina favoriter..


Marinad nötkött
Marinad nötkött

Snodde ihop en marinad som passade riktigt bra till magert nötkött, typ oxfilé, rostas etc. Lite syra, lite sälta, lite sötma, lite grillrök ;) Marinaden räcker gott och väl till 1 kg kött.


Festa på rostbiff med bacon och polenta
Festa på rostbiff med bacon och p..

Snitsigt som på restaurang! Linda in rostasen med bacon och servera med polenta som stekts och skurits i tårtbitar. Enklare än det ser ut och dessutom går det utmärkt att förbereda. Tips! Perfe..


Eriks sparris
Eriks sparris

Blanda i yoghurt raspad lime med lite saft och krossade rosépeppar. Lägg sparrisen som en solfjäder på en tallrik med ansjovisen emellan. Gör en bukett av sallad, lägg rostade solrosfrön över. Salta o..