Rostas i bit recept

Laddar...
Din sökning gav 57 träffar
Helstekt marinerad rostas med rås..

I vår familj älskar vi god mat och jag exprimenterar gärna, men använder också tradtionell matlagning. Här hade jag en hel bit rostas som jag marinerade och sedan stekte i ugn och sreverade med hongun..Rostas med paprikasmör

Rostas är en mycket prisvärd köttbit, den är mör och man tillagar den på samma sätt som t.ex. ryggbiffen. Gott till är haricots verts, lök och purjolök.


Amerikans hög chokladtårta

Då jag letade länge efter en "riktig" amerikans chokladtårta så delar jag med mej av denna. Översatt receptet från engelska samt måttangivelserna. Ser krångligare ut än vad det är. Bättre att ni avrun..


Lenas mandeltårta

Helt glutenfri Jag gjorde dubbel sats av allting och då blir tårtan maffig... den är rättså kompakt och mäktig, men väldigt god! Servera gärna en klick vispad grädde till, det är inte nödvändigt, m..
Rostad ingefära

Lekande lätt, smakrik och nyskapande. Gillar du asiatisk mat, starka smaker och krispiga tillbehör? Då är detta perfekt. Se bara upp med den heta oljan så är detta superenkelt. Ingefära smaken träder ..
Biff Stroganoff

Rostbiff eller rostas gör den extra snabblagad men det går även att använda billigare alternativ. Det förlänger då koktiden.


Fruktlimpa

En påse blandad torkad frukt med äpple, katrinplommon och aprikoser är både gott och nyttigt i brödet. Här rostas också mandel och havregryn som ger brödet en extra mustig och god smak. Bara att röra ..