Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostasfilé med grönpepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Rostas är en del av rostbiffen och är en fin köttbit. En underbar helgmiddag med grönpepparsås, klyftpotatis och broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Stek köttet i varm stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra under stekningen.
  2. Grönpepparsås: Skala och finhacka schalottenlöken. Fräs löken i en kastrull med matfettet. Tillsätt hackad grönpeppar, grädde, senap, kalvfond och låt såsen koka i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera köttet med rosmarinkryddad klyftpotatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LasseLarsson51 30 mars 2012

    Lättlagat och Väldigt,Väldigt gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.