Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff i marinad med timjan och honung

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Perfekt till den större middagsbjudningen/festen

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 125° och krydda rostbiffen med salt och peppar. Sätt i stektermometern och stek rostbiffen till 59°C, det tar ca 1 1/2 - 2 timmar. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg rostbiffen i dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Vänd ett par gånger så att marinaden fördelas jämt över rostbiffen. Låt ligga ett dygn i kylen. Skär köttet i tunna skivor och ringa över lite av marinaden. Servera med körsbärstomater, färsk timjan och potatisgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.