Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparlax med citron- och dillmajonnäs

(1 kommentar)  
Rosépepparlax med citron- och dillmajonnäs Rosépepparlax med citron- och dillmajonnäs
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaker som verkligen passar ihop. Rosépeppar och lax gillar varandra och jag gillar dem båda. :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg laxbitarna på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Krydda med havssalt och rosépeppar och ringla över lite olivolja. Ugnsstek laxen ca 20 minuter.
  3. Blanda majonnäs, dill och citronsaft i en skål. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen till övrig mat är klar.
  4. Servera med kokt potatis, dill och citronklyftor. Gärna små gröna ärtor också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjornemyren 2 juli 2008

    Min dotter som hatar fisk.Tog mer och sa att det var hennes favoritlaxrätt. Jag tyckte också att det var enkelt och delikat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.