Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparmarinerad kycklingfilé med färsk pasta kall currysås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smalmat men våldsamt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden, marinera kycklingfiléerna i minst 1 timme.
  2. Blanda den kalla såsen.
  3. Grilla kycklingfiléerna på svag värme.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera med en god grönsallad, gärna kompletterad med blandande bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.