Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsfalu

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnstekt med kryddiga rotfrukter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett ca 2cm djupt snitt i falukorven. Blanda senap med kesella och lägg i blandningen i snittet. Lägg upp korven i en stor gratängform. Tärna rotfrukterna i lika stora bitar.
  2. Häll rotfruktsblandningen runt korven i formen. Krydda rotfrukterna med sweet chili-sås. Gratinera i ugnen på ca 200 grader i 15-20 minuter.

Kommentarer (1)

  • gittan47 22 februari 2008

    Har provat denna rätt den var väldigt god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.