Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgratäng med breasola

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Hade ett par paket skivad breasola och komponerade denna rätt som blev riktigt lyckad. Fungerar väl med annat torkat kött också.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatis, morötter och palsternackor. Strimla breasolan. Varva allt i en smord ugnsform. Salta och peppra mellan varven, klipp gräslöken och lägg i formen, avsluta överst med potatis. Häll i grädden, strö ströbröd över och klicka några smörklickar på. Grädda i ca 45-55 min. Låt vila ca 15 min före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.