Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta

(1 kommentar)  
Rotfruktsgryta Rotfruktsgryta
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

God höstgryta! Istället för kalops.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet i margarin, strö över mjölet. Tillsätt buljong, tomatpuré och kryddor. Koka på svag värme ca 1 timme. Fräs grönsakerna och tillsätt dem. Koka ytterliggare 5-10 minuter. Strö över persilja. Servera med kokt potatis och gelé.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ca70 2 april 2009

    Nästan godare än kalops!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.