Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv- och rotsaksgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Korv- och rotsaksgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i skivor eller strimlor. Skala potatis, morot och kålrot. Skär dem tärningar. Koka upp buljongen. Lägg i körvel, kummin, tomatpuré, potatis, morötter och kålrot. Låt sakta koka under lock ca 10 min.
  2. Skala och skiva löken. Strimla vitkålen fint. Lägg dem i kastrullen. Låt koka ytterligare ca 10 min. Lägg i korven. Låt grytan bli genomvarm. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.