Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaksomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel omelett blir en hel måltid med rotsaker blandade i smeten. Servera gärna brytbröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv morötterna och plasternackan. Fräs det rivna i matfettet i en stekpanna på svag värme. Salta och peppra lätt.
  2. Vispa ihop 3 ägg och 2 msk vatten. Häll det i pannan och låt det stelna till en omelett. Rör och stick i den så den blir jämnt gräddad. Strö över rikligt med hackad persilja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.