Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruccolapesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gillar man pesto är det här receptet inte dumt alls. Snabbt, gott och enkelt det gillar jag.

Ingredienser

Instruktioner

Skala vitlöken. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor. Smaka av med salt och peppar. Serveras till kyckling, fisk eller pastasallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fialotta88 23 januari 2014

    "Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor." Vad ska jag göra med citronklyftorna...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.