Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruccolasallad med västerbottensost á la Ernst

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ernst Kirchsteiger, allas vår stora inspirationskälla gjorde en Julsalat som jag har gjort flera gånger med olika variationer. Här är min variant där jag lagt till avocado och bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen och slunga den väl. Bryt osten i små bitar. Tärna äpplen och avocado. Skålla hasselnötter och grovhacka dem. Knaperstek bacon och bryt i mindre bitar. Blanda alltsammans och häll över vinägretten.
  2. Varianter: Päron i stället för äpplen. Valnötter i stället för hasselnötter. Avocado och bacon finns inte med i originalreceptet och kan därför uteslutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.