Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rucolapasta med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott, fräscht och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Låt rinna av väl och rör i olivoljan. Vänd ihop pastan med rucolan. Blanda crème fraiche, buljongtärning och timjanblad. Låt såsen koka upp. Lägg i räkorna och låt dem bli genomvarma. Se till så att såsen är färdig när pastan är färdigkokt. Lägg upp pastan på ett djupt serveringsfat och häll över såsen. Mal över svartpeppar, eventuell citronpeppar och garnera med timjankvisten.
  2. Vill man inte ha äta räkor så tror jag att det blir jättegott med kallrökt lax också. Rör i så fall i den på samma sätt som räkorna och låt den bli varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.