Delikata rullader med god gräddsås. Har du färska kantareller blir de ännu festligare.
Instruktioner
- Fräs lök och svamp i matfett tills vätskan kokat in. Lägg i tomater och kryddor och koka i 10 minuter.
- Platta ut köttet och fördela fyllningen över biffarna. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
- Bryn rulladerna väl runt om och lägg dem i en gryta. Häll i buljongen och låt grytan småkoka cirka 45 minuter.
- Ta upp rulladerna. Späd skyn med grädde och smaka av med soja och senap.
- Red med lite arrowrot utrört i vatten. Strö över persilja.
- Servera med gelé eller lingon.
Publicerat den
6 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket goda men räcker inte till fyra personer ;) Jag använde kantareller från frysen, färska kryddor från trädgården och creme fraiche eftersom ingen grädda fanns hemma just då. Uteslöt också senapen.