Rullader med svampfyllning

Delikata rullader med god gräddsås. Har du färska kantareller blir de ännu festligare.

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Fräs lök och svamp i matfett tills vätskan kokat in. Lägg i tomater och kryddor och koka i 10 minuter.

Platta ut köttet och fördela fyllningen över biffarna. Rulla ihop och fäst med tandpetare.

Bryn rulladerna väl runt om och lägg dem i en gryta. Häll i buljongen och låt grytan småkoka cirka 45 minuter.

Ta upp rulladerna. Späd skyn med grädde och smaka av med soja och senap.

Red med lite arrowrot utrört i vatten. Strö över persilja.

Servera med gelé eller lingon.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Lövbiffar, Salt, Peppar, Gul lök, Champinjoner, Tomater, Körvel, Timjan, Buljong, Grädde, Kinesisk soja, Dijonsenap, Arrowrot och vatten, Persilja
Visningar:
2266
Sparat:
51

LIKNANDE RECEPT

Rullader recept
Köttfärsrullade..
över 2 månader
Vegetariska pot..
över 2 månader
Baconlindade ky
av ros
över 2 månader
Svampfyllda löv
över 2 månader
Mosters rullade
av kalaja
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Grillad bläckfi
över 2 månader