Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk banantårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag gillar inte tårta själv, men de som smakat denna säger att den är jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tårtbottnen i tre delar. Mosa en banan och bred på den nedersta bottendelen. Lägg på den andra delen och bred 3 dl vispad grädde smaksatt med kakao uppepå. Bred vaniljkräm uppepå grädden, innan du lägger på den sista delen.
  2. Vispa de sista 3 dl grädde. Låt 1/3 av grädden vara vit, medan du smaksätter 2/3 med kakao. Använd ca hälften av kakaogrädden till att breda ett tunt lager uppepå tårtan och på kanterna. Ta på den rivna chokladen eller strösslet på sidorna.
  3. Gör till sist gräddrosor uppepå tårtan, varannan kakaogrädde varannan vanlig grädde.
  4. Använd den sista bananen till att skära i tunna bitar och lägga i mitten uppepå tårtan. Pudra med krossad choklad uppepå, ifall det användes på sidorna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annicapet 18 mars 2009

    Tårtan är jätte god!!!!!!!!!

  • Natura1 3 juni 2012

    Hejsan! Hur formade du grädden till rosor ? Vad använde dig av för redskap? Vill pröva baka den fina tårtan! Tack =))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.