Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk varm potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god potatisrätt som ofta serveras som ett tillbehör på ett buffébord bland en mängd olika rätter. Passar även bra att servera till fisk speciellt lax.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint, även det gröna. Koka upp så mycket vatten att det knappt täcker potatisen. Lägg ner potatisen i det kokande vattnet och låt sjuda ca 20 minuter. Låt dem rinna av. Blanda potatisen med smetanan/gräddfilen i en skål och salta efter smak. Strö över hackad lök och dill. Klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.