Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryssröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En favorit bland de flesta barn och något som även du som förälder kan uppskatta. Funkar bra på barnkalas då det är enkelt att göra och är sedan bara sleva upp i pitabröd och servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken och pressa vitlöken och stek tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt. Blanda sedan ner den rivna vitkålen och finhackade hackade paprikan och stek 2 minuter. Lägg i buljongtärningen, tomatpurén och kryddorna och till sist häller du ner riset och steker i 1minut eller tills riset blivit varmt. Servera med delade pitabröd och en kall turkisk yoghurt för den som vill.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.