Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Värmande och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rödbetor och lök i bitar. Koka upp vatten och buljongtärning i en gryta. Lägg i rödbetor och lök och koka under lock på svag värme tills rödbetorna är mjuka, 20-30 min.
  2. Häll av och spara spadet. Finfördela rödbetor och lök i matberedare eller mixer. Blanda dem med spadet i grytan. Värm upp och smaka av med salt, citron och ev saft. Garnera med crème fraiche och klippt gräslök!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 16 oktober 2009

    Jättegott som Mat-Tina säger, o jag menar det. 5 fina poäng o tack så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.