Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Denna rätt går snabbt att göra och sköter sig själv i ugnen medan potatisen kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den gula löken och fräs den gyllengul i smöret.
  2. Täck botten på en smord ugnssäker form med rödspätta. Salta och peppra.
  3. Lägg löken ovanpå och häll över rikligt med dill.
  4. Rör ner chilisaucen i crème fraichen och sprid ut över filéerna.
  5. Sätt in formen i 200 gr ugnsvärme i ca 25 min.
  6. Ät tillsammans med en fräsch sallad och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.