Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med kräftost, filsås och persiljeslungad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt god annorlunda rätt med kräftost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra rödspättan. Bred kräftost på ena sidan av spättan. Rulla spättan i ströbröd och stek i stekpannan ett par minuter på varje sida så spättan får fin färg.
  2. Koka potatis. Lägg i smör i en stekpanna och stek potatisen lite lätt. Blanda i persilja.
  3. Blanda ihop ingredienserna till filsåsen och låt stå kallt ca 20 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.