Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinbärspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbara smaker och konsistenser som gifter sig i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman degen, tryck ut i en smord form med hjälp av plastfolio för att undvika kladdiga händer. Tryck ut ordentligt efter kanterna.
  2. Lägg aluminiumfolio över degen med den blanka sidan nedåt. Grädda i 200 grader i 10 minuter, ta ut bort med folion och grädda ytterligare i ca 10 minuter.
  3. Låt kallna. Blanda vaniljsockret och vaniljkrämen, sist blanda försiktigt i den vispade grädden. Strö över vinbären och njuuuut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 12 augusti 2011

    Jättegod paj!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.