Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkceviche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ceviche görs på rå fisk och/eller skaldjur (skaldjuren kan vara kokta) som får marinera i färskpressad lime-eller citronsaft.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna papaya, mango, lök och lägg i en bunke. Tillsätt de tärnade tomaterna (kärna ur dem). Kärna ur pepparfrukten och strimla dem. Hacka koriandern. Pressa limen. Blanda med räkorna, ketchupen och mangojuicen. Smaka av med tabasco. Ställ svalt i ca 15 minuter. Bottna 4 tallrikar med blandad sallad och fördela cevichen ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.