Räkpaj med extra hetta från keso med chilismak!
Instruktioner
- Blanda samman pajdegen i en matberedare.
Låt vila kallt i 30 minuter.
Tryck ut degen i en smord pajform, 22-24 cm i diameter.
Nagga botten med en gaffel.
Förgrädda pajskalet i ugnen i 10 minuter, 225 grader.
- Ansa sparrisen och koka i lättsaltat vatten i 3-4 minuter.
Slå av vattnet och sänk ner i iskallt vatten.
Fördela fyllningen i pajskalet.
Blanda samman äggstanningen och häll över.
- Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 minuter, 225 grader.
Publicerat den
8 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag fick inte tag i keso med chili men använde neutral keso och blandade i chiliflarn annars följde jag receptet. Serverade den till lunch med en sallad till och alla tyckte den jättegod så den kommer vi äta fler gånger.