Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökta laxrullader med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Titta gärna i frysdisken efter en ny sorts räkor som påminner om små kräftstjärtar, chileräkor. De har mycket smak och fint tuggmotstånd, och matchar den rökta laxen suveränt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka äggen och blanda med rom, räkor och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Låt blandningen stå kallt en stund. Lägg en klick blandning på en skiva rökt lax och rulla ihop lite löst. Servera på salladsblad, toppa med finhackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.