Min man gillar att fiska och brukar komma hem med sin fångst. Det här receptet är något som alltid går hem. Svårt att sätta direkta mått då jag gör efter som. Men huvudsaken är att man inte ska snåla med smöret. Det gör att fisken blir saftig och mör. Grädde kan man ha på efter eget tycke.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Har lagt till de fyra sista meningarna samt mängd ingredienser.
Har ändrat på ingredienserna till mera exata mått.
Har inte prövat dtt recept men jag gör ungefär som du fast jag gör ett par snitt på varj sida,den får ligga på sidan samt så bruka jag strö på idealmjöl på båda sidor,såsen blir lite tjockare.Bruka blanda grädden med mjölk.Jo mycke kryddor som du skrev.Ibland om jag har fileat den så brukar jag he på riven ost me,helst Västerbottensost.Bra smak och ingen fisklukt.
Hejsan morfarmormor. Jag har aldrig haft i mjöl som du säger men ska prova det nästa gång. Måste fråga varför just idealmjöl? Går det med vanligt vetemjöl? Har aldrig använt mig av idealmjöl förut så vet inte så mycket om det. Mums vad gott det lät med Västerbottensost till. Ska även blanda ut det med mjölk som du tipsade om.I fredags åt vi fisk och då hade jag i lite för mycket grädde, smaken vart för gräddig. Tack för tipsen. =)
Tänk så himla gott det kan bli när man inte krånglar till det. Eftersom det är midsommartid blev det nypotatis i stället för pressad. Kanon.