Gott med smak av gurka och kapris.
Instruktioner
- Skär köttet i skivor. Krydda med salt och peppar. Bryn köttet i matfett i stekpanna. Lägg över köttet i en låg, vid kastrull. Vispa ur stekpannan med lite vatten och häll över skyn i en annan kastrull. Skär gurkan i strimlor.
- Blanda ner mjölet i lite kallt vatten och häll ner det i kastrullen. Tillsätt resten av vattnet, buljongtärning, senap, soja, peppar och crème fraiche. Låt såsen koka upp under omrörning ca 5 min. Rör ner gurka, kapris och persilja.
- Häll såsen över köttet och låt småputtra ca 5 min eller tills köttet är mört.
Publicerat den
24 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Nu ska jag testa din fläskfilé som jag tror gillas här:-) Ha de gott/Pialotta
Hej Maria har jag gjort fläskfile i mustig sås kanon god kommer att göra flera gånger tack för receptet kram monica