Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i mustig sås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med smak av gurka och kapris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Krydda med salt och peppar. Bryn köttet i matfett i stekpanna. Lägg över köttet i en låg, vid kastrull. Vispa ur stekpannan med lite vatten och häll över skyn i en annan kastrull. Skär gurkan i strimlor.
  2. Blanda ner mjölet i lite kallt vatten och häll ner det i kastrullen. Tillsätt resten av vattnet, buljongtärning, senap, soja, peppar och crème fraiche. Låt såsen koka upp under omrörning ca 5 min. Rör ner gurka, kapris och persilja.
  3. Häll såsen över köttet och låt småputtra ca 5 min eller tills köttet är mört.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kafferasten 17 september 2008

    Nu ska jag testa din fläskfilé som jag tror gillas här:-) Ha de gott/Pialotta

  • monicadanell 15 november 2008

    Hej Maria har jag gjort fläskfile i mustig sås kanon god kommer att göra flera gånger tack för receptet kram monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.