Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En favorit från Ica- Kuriren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Ansa filéerna om det behövs och lägg dem i en ugnssäker form. Häll på och pensla filéerna med soja, blandad med senap. Häll grädden runt om.
  3. Låt formen stå i ugnen 30 minuter. Vänd filéerna efter halva tiden. Ta ut den färdiga rätten och strö rosépeppar över.
  4. Koka ris och laga till franska ärter medan kycklingen står i ugnen:
  5. Fräs löken glansig i 1 msk matfett. Tillsätt ärterna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på rätt svag värme cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallat. Tillsätt 1/2 msk matfett och sjud vidare ett par minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammakavat 28 november 2008

    Hejsan! Tusen tack för en jättegod middag!! Som tur var hade jag alla ingredienser hemma, så jag kunde följa receptet till punkt o pricka....alltid roligt när man prövar något för första gången. Inget som jag vill ändra på till nästa gång! Tusen tack till DEJ o Ica-kuriren !! åsa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.