Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Byxad abborre med kräft- och kantarellpytt

 
Skriv ut

En lyxig pytt i panna med kräftstjärtar och kantareller är underbar till färska, stekta abborrfiléer. Servera med en klick av den fräscha såsen - och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min.
  2. Skär svampen i mindre bitar och stek den i smör i en stekpanna.
  3. Rör i kräftstjärtarna utan spad, salt, peppar och gräslök. Dra pannan från värmen.
  4. Blanda mjöl och salt, vänd fisken i det. Stek i smör i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida.
  5. Servera med pytten, såsen och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.