Sås till färsk tonfisk recept

Laddar...
Din sökning gav 57 träffar

Sashimi på tonfisk och rädisor

Enkel, frisk tonfisksashimi, som de flesta kan tycka om. Rättika, rädisor, inlagd ingefära och Wasabipasta - det är allt... Plus lite japansk soya. Bilden visar även olivsaltflingor, men dessa är onö..

Lövkotletter med tonnatosås

I Italien serveras tonnatosås (tonfisksås) till kalvkött, vitello tonnato. En billigare variant är utskuren, tunt skivad kotlettrad, s k lövskuren kotlett. Köttet blir mört när det grillas hastigt.


Min fräscha kalla limesås

Den här såsen funkar både till fisk och kyckling och såväl på buffé bordet som till vardags eller fest maten. Gör gärna dubbel sats, den brukar ha en försvinnande åtgång.. Den är klockren till st..


Pastarullar (Canneloni al Tonno)

Dessa pastarullar, eller Canneloni al Tonno som det så snyggt heter på italienska, är bland det godaste jag vet. Originalreceptet är med rökt skinka i, men jag modifierade det o har alltid gjort dem m..


Mias smörgåstårta

Den här tårtan har jag ätit många gånger. Min dotter gjorde den till alla kalas. Den är jättegod och enkel att göra. Den är gjord på hönökaka med fyllning av bl.a. tonfisk, rökt skinka, gurka och ..

Pizzabullar

Pizzabullar är gott & bra att ha hemma i frysen! Perfekt till en enkel lättlunch eller ett stadigare mellanmål! Här har jag gjort degen av vetemjöl special med fullkorn, lite nyttigare! Fyllningen kan..


Matig pastasallad

Pastasallad är lätt att variera. Antingen kan du göra en grundsallad och äta den till korv, skinka, fisk eller kyckling. Du kan också blanda i ett eller två av tilläggen och ev. lite isbergssallad och..