Sås till fruktsallad recept

Laddar...
Din sökning gav 82 träffar
fruktsallad med varm vit choklads..

Skala och skär frukten i bitar. Dela jordgubbarna. Blanda honung, citronskal och mynta. Häll det över frukten och rör om. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen. R..


Fruktsallad med len mascarponekrä..

Receptet på mascarponekrämen hittade jag på expressens sida, som egentligen ska vara en sås, men för mig blev det en kräm eftersom jag vispade grädden för hårt. Men det blev ett gott misstag.
Citronsås till dessert

En god sås att ha till fruktsallad eller kanske en mäktig chokladkaka. Överbliven sås fryses ner och blir till god glass.Fräsch fruktsallad

Man kan variera frukten. Annat som är gott att ha i är vindruvor, ananas på burk, russin, kokosflingor, rostade solroskärnor, cashewnötter, pinjenötter, jordubbar med mera. Allt efter säsong och till..
Parfait tårta

En supergod parfaittårta med chokladbotten, dajm och hallonparfait. Tårtan bör man göra nån dag innan servering eftersom den ska frysas i omgångar. Tipset fick jag från "Gnurf" här på Matklubben. Tack..


Zabaione freddo

Zabaione lagas traditionellt utan vispgrädde och serveras nyvispad och varm. Genom att tillsätta grädde i såsen kan den förberedas och serveras kall till färska bär eller fruktsallad. Stor risk att ..