Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås till biff eller köttbullar

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Underbar sås som man enkelt gör på stekskyn. Godare och enklare kan det inte bli

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort biffarna du stekt. Häll i grädden i stekpannan. Ha i ketchup, kalvfond och vinbärsgelén. Red av med maizena tills den får den konsistens du vill ha.
  2. Har du stekt i ugnen. Häll stekskyn i en kastrull och gör på samma sätt som ovan.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • karin_asa1980 7 juli 2008

    Hejsan! Tänkte testa din sås, men det saknas lite i receptet. 2-3 vad? matlagningsgrädde? Tack på förhand!

  • karin_asa1980 9 juli 2008

    Har försökt en längre tid att göra brunsås till köttbullar, men alltid misslyckats, men med ditt recept lyckades jag äntligen, det blev så gott! Jag hade dock hälften vanlig grädde och hälften matlagningsgrädde. Tack så mycket!

  • santafe1 7 september 2010

    Den här såsen var verkligen god till köttbullar.Från mig blir det en given 5-poängare.Tack för receptet.

  • lilas 21 mars 2011

    Supergod sås! 5 poäng från oss :)

  • leolina 3 maj 2011

    mmmm va gott!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.