Sås till kyckling recept

Laddar...
Din sökning gav 4392 träffar

Kinesisk sötsur sås till stekt ky..

Jättegod, smakar som på resturang. Om man tar grönsaksbuljong istället blir den vegetarisk och kan ätas med t ex quorn. Receptet hittade jag i en tidning för många år sedan, minns inte vilken. Jag gör..Kyckling i god het sås

Att skapa sina egna recept är alltid kul, denna gång blev det riktigt lyckat. Såsen är lite stark, vill man inte ha det så halvera bara mängden med sweet chili och cayennepeppar.


Winets marinerade kycklinggratäng..

Hej på er gourmander, jag gjorde om receptet "Het kycklinggratäng med mango chutney" en hel del, för jag tyckte det fattades lök och vitlök och paprika bl.a. Sen ville jag lägga kycklingfilén i nån s..

Saftiga kycklingklubbor med grädd..

God saftig och mör kyckling.... Tips: En påse med frysta kycklingklubbor innehåller 3-4 klubbor så viktigt att tänka på om man ska laga till 4 personer är att känna genom påsen och räkna hur många ..

Underbar kycklingfilé med gorgonz..

Mina barn gillar inte gorgonzola, men det de inte vet mår de inte dåligt av. De fullkomligt älskar denna rätt! Vi har bjudit många gäster, även många barn, på det här och jag har hittills inte träffat..