Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Såsen

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ändrat rubriken till En versal och resten gemener... Ja, just det "SÅSEN", som passar till (nästan) allt! Kanske inte såsen för dig som letar efter något fettsnålt, men den är förbaskat god! Som en klok person någon gång kanske sagt: "det är såsen som gör det"!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll Creme Fraichen i en kastrull. Smula ner grönsaksbuljongen i Creme Fraichen. Riv Kvibille Gräddädelosten på ett rivjärn och tillsätt i Creme Fraichen. Värm såsen, under omrörning, tills osten och buljongen smält och blandat sig med Creme Fraichen. Obs! Såsen ska inte koka mer än till de första bubblorna...
  2. Serveras med fördel tillugnsbakad potatis, t.ex Potatisklyftor eller Hasselbackspotatis och: Grillat Kött Kyckling
  3. Funkar också fint till Pasta... Byt då ut lite av Ädelosten mot lite vanlig riven ost...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.