Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 97922 träffar
Kycklingpaj med svamp och paprika
Kycklingpaj med svamp och paprika

En smakrik kycklingpaj med svamp och paprika finner du i detta recept. Lägg ner den tillagade fyllningen av grönsaker och svamp tillsammans med kycklingbitar i pajskalet och lägg på locket. Pensla med..
Raw food - Blåbärsbakelser
Raw food - Blåbärsbakelser

Baka nyttiga blåbärsbakelser med magnesium, vitamin E och C, järn, antioxidanter, kalium, laurinsyra, .. Ja ni hör, denna bakelse är inte bara god utan även innehållsrik. Kakan görs utan ugn.


Blomkålskräm med löjrom
Blomkålskräm med löjrom

En len blomkålspuré serverad i snapsglas med löjrom på toppen och ett knäckestick som sked. Enkelt, lyxigt och supergott på festen!Havremuffins med smak av kardemumma
Havremuffins med smak av kardemum..

Fika gott med gott samvete! Nyttiga muffins bakade med havrekli istället för vetemjöl. Passar perfekt till mellanmål eller fikat. Det är gott att toppa varje muffins med 1 msk blåbär.Indisk fisksoppa
Indisk fisksoppa

Fullmatad soppa med omega 3, lätt att lyckas med och otroligt smakrik. Denna soppa kommer de flesta att gilla.


Mungbönsallad med halstrad lax
Mungbönsallad med halstrad lax

Supernyttiga och goda mungbönor tillsammans med en saftig lax, blir en nyttig och balanserad måltid. Om du glömt att blötlägga mungbönorna, dubbla bara koktiden på dem.


Vita tryfflar med rispuffar och torkade äppelbitar
Vita tryfflar med rispuffar och t..

Lyxiga och goda tryfflar som görs i hjärtform. Självklart går det bra att breda ut smeten på en större plåt, men att servera dem i hjärtform blir extra fint.
Nougatmums
Nougatmums

Saftig och mjuk chokladbotten toppad med en läcker nougatganache på toppen.


Alaska cake
Alaska cake

En elegant, maffig och otroligt lyxig glasstårta som passar till de flesta högtider. Den är syndigt god! Den färdiga tårtan kan förvaras i frysen i flera dagar. Ta fram den en stund innan servering..