X

Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 98405 träffar

Hjärtemaränger
Hjärtemaränger

Små hjärtliga maränger sprider kärlek på fikabordet. När du spritsar tänk lite som ett V. Glutenfria




Tunnbröd på havremjöl och sojamjöl
Tunnbröd på havremjöl och sojamjö..

Dessa tunnbröd bakas på havremjöl och sojamjöl. Havremjölet ger fibrer och sojamjölet protein. De kan bakas både i stekpannan eller på en plåt i ugnen. Kavla dem gärna med en kruskavel innan gräddning..


Sirapslimpa på bovetemjöl
Sirapslimpa på bovetemjöl

Sirapslimpan är ett klassiskt matbröd som väcker många härliga barndomsminnen. Denna sirapslimpa bakas på bovetemjöl som innehåller mer fiber än vanligt mjöl. Glutenfri






Mellanmålsbar
Mellanmålsbar

Ica.se:s mellanmålsbar är en energirik müslibar eller flapjack med havre, blåbär, russin och frön, smaksatt med vanilj, kakao, kanel och honung. Du gör baren med äggvita och gräddar den i ugn. Bra mel..


Supernyttig pajdeg
Supernyttig pajdeg

Skalet blir lite torrare än vanligt, men jag tycker det är gott ändå, och så kan man ju äta med gott samvete också, eftersom man sparat in runt 20-30 gram mättat fett per portion!


Sprängfylld grov limpa
Sprängfylld grov limpa

Det här grova brödet är saftigt, hållbart och smakrikt. Det har dessutom ett bra tuggmotstånd. Sprängfyllt med massor av fröer och fiber! Glutenfritt.


Mjuka tekakor
Mjuka tekakor

Mjuka goda tekakor är mångas favorit bröd och de gör sig väl till både frukost och mellanmål. Dessa tekakor är glutenfria och bakas på havremjöl och bovetemjöl, vilket gör dem extra fiberrika.


Choklad- och vaniljrutor
Choklad- och vaniljrutor

Gott i kvadrat! Det är praktiskt och lätt att baka i långpanna. Dessa saftiga chokladrutor får ett extra lyft av vaniljglasyr och chokladströssel. Glutenfria







Risgrynsgröt eller Arroz con lech..

Många turister kan äta många spanska efterrätt, men majoriteten av restauranger i Spanien har en typisk dessert som heter ”arroz con leche”, traditionell spansk efterrätt! Arroz con leche (risgryng..


Gräddig kalops

Superenkel kalops! Receptet har jag fått av min mammas gamla vän, men jag har finputsat det lite. Det bästa med kalops är att det sköter sig själv på spisen och ju längre du glömmer den på plattan des..