Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 98149 träffar
Quorn au vin
Quorn au vin

En klassisk gryta på fågel, här lagad med quorn istället. Vegetarisk bacon finns i flera varianter. Det finns bland annat quornbacon och sojabacon i de flesta välsorterade mataffärer.

Rabarberpaket
Rabarberpaket

Det är roligt att hitta lite mer ovanliga sätt att servera rabarber. Dessa sötsyrliga wraps är allra godast ljumma med en kula vaniljglass, men de smakar även ljuvligt kalla.
Chokladtårta med créme fraiche
Chokladtårta med créme fraiche

Saftig tårta med hallonfyllning som toppas med en len och krämig chokladglasyr. Om du dubblar ingredienserna till den här kakan kan du baka den i en ugnsform 26 x 33 cm i 45-50 minuter. Perfekt om ..


Choklad- och hasselnötskaka
Choklad- och hasselnötskaka

Härlig och otroligt god kaka med mörk choklad och hasselnötter. Serveras med karamelliserad mandel och vaniljglass. Kakan är glutenfri.


Quiche-turbomiddag
Quiche-turbomiddag

Såg en video på facebook där hon lagade en enportionsmiddag i en mugg i micron. Testade genast och fick till detta recept, naturligtvis modifierat på mitt vis!
Lakrits och citron energibar

Jag har gjort mina bars med enbart ekologiska ingredienser. Det blir bättre smak och bättre näringsvärde. Är det svårt att hitta ingredienser i din butik så finns mycket att köpa online inom Sveriges ..

Kokta rödbetor med svartvinbärsdressing och getost
Kokta rödbetor med svartvinbärsdr..

Liksom jordärtskocka är betor jättegoda i kombination med fänkålsfrön. Här kontrasteras smaken av en angenäm syrlighet och kärvhet från vinbären. Bra vegorätt och passar till många olika saker.