Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sörens ugnsfisk

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel och god fiskrätt som passar till både vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagas på spis och i ugn 175-200º.
  2. Förkoka fisken med vatten och buljongtärning ca tre minuter i en kastrull. Lägg den förkokta fisken i en ugnsform.
  3. Blanda champinjoncrémen med romen och grädden. Värm blandningen lite i en kastrull och rör om så den blir "krämig". Smaksätt ev. med buljongtärning och/eller citronpeppar.
  4. Bred blandningen över fisken. Ställ in fisken i ugnen ca 20-30 minuter .
  5. Servera med potatis, ris eller kokta grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.