Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötpotatissallad med mynta & lime

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sallad som smakar bäst ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta sötpotatisen ordentligt och skär i 1 cm tjocka skivor. Pensla med olja och grilla 3-4 minuter per sida. Vänd ofta så de inte blir brända. Skär sötpotatisen i mindre bitar. Vänd ihop med tomater, lök och mynta på ett stort serveringsfat och salta. Riv över lite av det gröna skalet på limen och pressa över saften.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.