Här är det lite tider och mått för att lyckas att koka laxen i ugnen. För att få en saftig och god lax. "Till lilljeppe för kännedom"
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej, Tack för en bra beskrivning om hur man tillagar lax i ugn, den behövde jag :) /Qristall
Haha, blev full i skratt nu när jag läste att det var till kännedom för mig. Jag sökte efter tider nu när jag håller på med lax igen. Tack så mycket. Jag behövde verkligen detta recept. Kram
Hej! Ja, det tror jag att det är roligt när andra sparar ens recept. Jag gjorde laxen igår och om du visste vad ditt recept gjorde mig lycklig. Jättegott. Det enda jag såg nu var att jag skulle ha lagt det kryddgröna i fisken och jag lade det ovanpå bara för att jag hade en delad laxsida och så lite klickar med smör. Det gick jättebra det med. Men menade du att när du har en hel lax så skär du bara upp på sidan och kryddar och lägger in det kryddgröna? Jag missade nämligen detta. Tack för jättebra recept och roligt med denna sida här på matklubben. Jag har ännu inte hunnit lägga in något recept som jag själv har men det kommer säkerligen. Ha en bra vecka! Eva
Tack det var bra tips.
Hej, tack, det var ett bra tips. Nu slipper jag springa och kolla laxen hela tiden, eller ännu värrre, servera en torr/ej lagad lax. Tack så jättemycket för det. Tack vare dig ska vi bjuda hem barnen och respektive ikväll på lax... Mvh Miasbias.
Tiderna stämmer, i all fall för en 4 cm tjock lax. Perfekt. Alla nöjda. Tack för tipset. Det blir en femma och en plats bland höjdarrecepten i min kokbok.