Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås till Söndags Stek

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En härligt gräddig sås till söndagssteken.

Ingredienser

Instruktioner

Ta ur köttet ur ungsformen och slå skyn i en kastrull, koka upp. Vispa gärna ur formen med lite vätska så ni får med allt. Tillsätt 1-2 dl potatisvatten. Slå i 1-1½ dl matgrädde gärna milda 4% Vill man ha mycket sås öka grädde och potatis vatten i lika delar. Lite collorit soya, en nypa socker. Skulle det behövas redas mer skaka lite vatten & vetemjöl klumpfritt och tillsätt under kokning & vispa väl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.