Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransbiscotti med vit choklad och pumpafrön

 
  • Serverar: 40-50 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag fann en påse saffran, pumpafrön och vit marabou choklad i skafferiet, så det fick bli en bakstund i mitt kök.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop smör och socker i en bunke. Vispa ner ett ägg i taget i smörsmeten. Tillsätt saffran och vispa ner det i smeten. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, vit choklad och pumpafrön. Vispa snabbt ner mjölblandningen i smeten och lägg upp den på mjölat bakbord. Dela något veka degen i tre delar och rulla till plåtlängd Lägg det på bakplåtsklädd bakplåt och grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 20-25 min. Låt svalna lite innan man skär upp till mindre bitar. Sänk ugnen till 120 grader. Lägg bitarna med ena skärsidan upp och grädda i ca 25 minuter. Låt kallna och njut av en god biscotti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.